BASIN DUYURUSU

Son dönemde, özellikle sahte sosyal medya hesapları üzerinden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu ile aramızda sorun olduğu algısı yaratılmaya çalışılması bu açıklamanın yapılmasını zorunlu kılmıştır.

Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu, gerekse de şahsım teşkilat terbiyesi almış, davamıza, ülkemize ve memleketimize hizmeti düstur edinmiş kişileriz.

Tamamen yalandan ibaret olan bu mesnetsiz iftiralar, kötü niyetle, birlik ve bütünlük içinde kenetlenen camiamızı bölmeye yönelik olarak masa başında uydurularak yapılmıştır.

Birtakım menfaatler karşılığı partimize zarar verecek kadar gözleri kararan bu tür zihniyetlere karşı mücadelemizde en büyük güvencemiz, teşkilat üyelerimizin sağduyusu ve partilerine sahip çıkma arzuları olacaktır.

Gerçeği yansıtmayan bu iddiaları esefle kınıyor, Balıkesirli hemşerilerimizin ve teşkilatımızın bu tür iftiraları ve dedikoduları ciddiye almayıp, itibar etmemesini önemle rica ediyorum.

İftiralarla ilgili gerekli yasal girişim başlatılmış olup, bundan sonra ki süreçte de, yalan ve iftiraya dayalı bu sistem son bulana kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.

Hasan DEMİRASLAN
AK Parti İl Başkanı

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, takım elbise

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.