Dursunbey Arama Kurtarma Ekibi (DAK) Afad Gönüllüleri

Dursunbey Arama Kurtarma Ekibi (DAK) Afad Gönüllüleri

BBüyükşehir Belediyesi ile şehir kurumlarının işbirliği geliştirebilecekleri alanlar, şehrin gelişimi için önerilen alanlar ve projelerin görüşüldüğü ve katılımcı belediyecilik ilkesiyle gerçekleştirilen toplantılara sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden yetkililer ile sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar katılıyor.
Sivil toplum kuruluşları, adına Dursunbey’den DAK Başkanı Fatih Akbaba ve yönetim Kurulu üyeleri Seyitali Çeşme ,Mesut Gültekin katıldı.

Chania
Balıkesir Sivil Toplum örgütleri arasında Strateji, Planlama ve Koordinasyon Toplantısına katılan Dursunbey Arama Kurtarma Ekibi (DAK) Afad Gönüllüleri Kurucu Başkanı Fatih AKBABA Balıkesir şehir planlama toplantısına katılarak fikir ve görüşlerimizi aktardıklarını, Derneklerinin ; Dursunbeyimizin herhangi bir doğal afet yada kaza, yangın gibi durumlarda müdahale edebilicek eğitimli ve hazır bir sivil toplum kuruluşunun olması gerektiği düşüncesi ile bu yola çıktık. Arazimiz çok geniş ve zorlu olması sebebi ile çoğu zaman devlet imkanları ile başa çıkmak zor oluyor. En yakın destek kuvvetler 80 km. uzakta olduğunu düşünürsek ilçemizde kurulu böyle bir acil müdahale ekibi her yönden avantaj sağlamaktadır…dedi.

istanbul escort

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.