TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK DEVLET

TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK DEVLET

TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK DEVLET

 

TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK DEVLET

 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Vali YAZICI, “Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 94. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gururla kutluyoruz.” dedi.

ÖZGÜRCE DALGALANMAYA DEVAM EDECEKTİR…

Türkiye’yi uygarlık yarışında daha üst sıralara taşımanın hepimizin görevi olduğunu açıklayan Vali Ersin YAZICI, “Bu millet devletiyle birlikte bir bütündür, bizi diğer milletlerden ayırt eden de vatana sonuna kadar bağlılık ve bağımsızlık tutkusudur; İnanç, azim ve kararlılıkla enerjimizi ülkemizin kalkınması ve insanımızın iyiliği için gösterdiğimiz gayrettir. Türk Milletinin 30 Ağustos’ta ordusuyla tek bir yürek haline gelerek gösterdiği olağanüstü kurtuluş mücadelesi ile ülkemiz dünya milletler ailesi arasındaki saygın yerini korumuş ve şanlı bayrağımız gönlerde özgürce dalgalanmaya devam etmiştir. Her 30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli iradesinin ışığında lider bir ülke olma yolundaki kararlı mücadelesinin de rehberidir.”  şeklinde ifade etti.

 

DEVLETİMİZİN GÜCÜ SINANMAMALI…

Son günlerde artan terör olaylarına da değinen Vali Ersin YAZICI, “Almış olduğumuz acı haberler, milletçe hepimizi derinden üzmektedir. Devletimizin gücü, milletimizin birlik ve beraberliği sınanmamalı, gerçekleştirilen bu saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milleti ile birlikte ebediyen tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan toprağında varlığını devam ettireceği asla unutulmamalıdır. “ ifadelerini kullandı.

MİLLET CANI PAHASINA DARBEYİ DURDURDU

Balıkesir’de yaşayan vatandaşların 15 Temmuz darbe teşebbüsü karşısında gereken duyarlılığı göstererek, gece boyunca Valilik önünde toplanıp, devlete destek ve bağlılıklarını en güçlü şekilde ortaya koymalarının da takdir ve şükranla karşılandığını belirten Vali YAZICI, “Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü hedef alan bu darbe girişimi Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.   Halkımızın bir bütün olarak dişini, tırnağına takarak, çok zor şartlarda 15 Temmuz darbe girişimi ile başlayan FETÖ saldırılarına karşı Türkiye’nin dört bir yanında verdiği mücadele, tarihin en anlamlı, kahramanca direnişlerinden biridir. Türkiye’nin birlik, beraberlik ve bağımsızlığına yönelik 15 Temmuz darbe girişiminin ilk anlarından itibaren açık ve net bir şekilde milli iradeden ve demokrasiden yana tavır koyan Koca Seyit’in torunları Balıkesirli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Ülke tarihimizin en alçak darbe teşebbüslerinden biri olan bu hain eylem, milletimizin, güvenlik güçlerimizin,  cesur duruşu yanında, sizin gibi kara gün dostlarımızın desteğiyle boşa çıkarılmıştır. Türk halkı, ister FETÖ olsun ister bir başka terörist grup olsun, bunların topraklarımızda yeşermesine izin vermeyecektir. Allah 15 Temmuz’u bir daha bu millete yaşatmasın. Şimdi çalışma zamanı, çok çalışacağız. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız.”dedi.

YÜCE MİLLETİMİZİN EN DEĞERLİ VARLIKLARI

Milletimize, birlik, dirlik, barış ve huzur dileklerini de ileten Vali Ersin YAZICI, “Biricik vatanımız, vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için gözünü kırpmadan şehit ve gazi olan kahramanlarımızın emanetlerine kuvvetle sahip çıkacağız. Onlar yüce milletimizin en değerli varlıklarıdır. Devletimizin kararlı tutumu;  tüm güvenlik güçlerimizin cansiperane uğraşlarıyla terörün kökünün de kazınacağına inancım tamdır. Bu inançla, Yüce Milletimizin, Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm Balıkesirli hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğrunda kanlarını akıtan şehitlerimize, aramızda olmayan gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimiz ile şehit ailelerimize de sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” şeklinde ifade etti.

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.