ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANLIĞINA HASAN AVCI SEÇİLDİ

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANLIĞINA HASAN AVCI SEÇİLDİ

Zekai KAFAOĞLU’nun Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle boşalan Altıeylül Belediye Başkanlığı görevine, cumartesi günü yapılan seçimle Hasan AVCI geldi. Altıeylül Belediye Meclisi seçiminde AK Parti gurubu adına söz alan Av. Birol ŞAHİN, Hasan AVCI’yı aday gösterdiklerini belirtti.
Yapılan seçimde 26 oyla Başkan seçilen AVCI,
‘Yüce Meclisimizin şahsıma göstermiş olduğu teveccühe, desteklerini esirgemeyen AK Parti gurubumuza ve MHP gurubuna gönülden teşekkür ediyorum. Belediyemiz kurulduğundan bugüne, ortak paydamız ‘Altıeylül’ olduğundan, iktidarıyla muhalefetiyle bir bütün olarak hareket ettik. Bundan sonra da birlik ve beraberliğimizin aynı şekilde devam edeceğine inancım tamdır. Tek amacımız vardır; o da Altıeylül İlçemize en güzel hizmetleri, hep birlikte el ele vererek yapmaktır; bu amaca hizmet edecek her türlü görüş ve fikre kapımız açıktır. Bizim kapımız millete hizmet kapısıdır, bizim kapımız millet kapısıdır, bizim kapımız halk kapısıdır. Bu kapı herkese açıktır ve açık kalacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle seçimimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum’ dedi.

Seçimin ardından Başkanlık Makamına geçen AVCI, Başkan Vekilliği görevini yürüten Faruk ÖZEN’den Başkanlık Mührünü teslim aldı. Devir teslim töreni sırasında konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih KOCA; ‘Bugün gerçekleşen mecliste güzel bir birliktelik vardı. Olgun bir şekilde bu sürecin geçirilmesi konusunda emek sarf eden değerli belediye meclis üyelerimize, desteklerini esirgemeyen MHP meclis üyelerine İl Başkanımız Hasan Demiraslan’a ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, bu meclis Altıeylül’ün kurucu meclisi ve önemli bir görevi ifa etti arkadaşlarımız. Bu bayrak yarışında inanıyorum ki Hasan kardeşimiz bundan sonraki süreçte bu bayrağı çok daha ilerilere taşıyacak ve Balıkesir çok daha iyi bir noktaya gelecek’ şeklinde konuştu.’
Devir teslim töreni sonrasında Başkan Avcı,
makamında tebrikleri kabul etti.
Hasan Avcı Kimdir ?
1978 Dursunbey’in Çınar Köyü doğumlu.
İlkokul ve Ortaokulu Dursunbey’de okudu.
Lise eğitimini Muharrem Hasbi Lisesi’nde tamamladı.
Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık
Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu.
Evli ve 3 erkek çocuk babası.
2014 yılında Altıeylül Belediyesi meclis üyesi seçildi. 2014 yılından bu yana imar komisyonunda görev yaptı.
1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.11 Kasım 2017 Altıeylül Belediye Başkanı

 

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.