Dursunbey ESO’da Çakırcalı Güven Tazeledi

Dursunbey ESO’da Çakırcalı Güven Tazeledi

Dursunbey ESO’da Çakırcalı Güven Tazeledi Beş Listenin yarıştığı Dursunbey Esnaf odası genel kurulunda oyların çoğunluğunu alan Oğuz Çakırcalı yeniden Esnaf Odası Başkanlığına seçildi.

Dursunbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın dört yıl ara ile yapılan olağan genel kurul’u Dursunbey Orman İşletme lokalinde gerçekleşti.Toplantıya Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Balıkesir ve çevre ilçelerden oda Başkanları, Dursunbeyli oda başkanları ile çok sayıda esnaf katıldı. Gündem maddelerinin okunması ile başlayan genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Kongre gündemine göre mevcut oda Başkanı Oğuz Çakırcalı, kurula hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Bu konuşmanın ardından Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ da kongrenin hayırlar getirmesini ve tüm adaylara seçimlerde başarılar diledi. SEÇİM KIRAN KIRANA GEÇTİ Kongre toplantısının ardından oylamaya geçildi. Saat 17.00’a kadar süren oylama sonucu Oğuz Çakırcalı 158 oy, Ercan Bal 141 oy, Kerim Akyüz 121 oy, İbrahim Savran 89 oy, Ali Rıza Aslantaş ise 48 oy aldı. Oylamaya toplam 567 esnaf katılırken, oylama sonucu Oğuz Çakırcalı yeniden Başkan oldu. Seçim sonrası açıklama yapan Oğuz Çakırcalı; “Bizim için keyifli bir süreçti. Sağ olsun arkadaşlarımız bizi yanlız bırakmadı. Dört yıl önce olduğu gibi birebir çalışmalarımızı yaptık. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Diğer adaylarada bir dahaki seçimlerde karşımıza gelirlerse başarılar dilerim. Güzeldi onlarla saygılı sevgili bir şekilde bu işi bitirdik. Mecbur bu işte bir kişi kazanacak. Oda ben ve ekibim oldu. Ben ekibime teşekkür ediyorum” dedi.

 İŞTE OĞUZ ÇAKIRCALI’NIN EKİBİ Oğuz Çakırcalı (Başkan), Mehmet Tahtalı, Mehmet Özkıran, Hüseyin Deniz, Adem Doğancıoğlu, Özgür Tezcan, Hakan Kılıç

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.