DÜNYA futbolunun yıldızı düğünü için baba ocağı Dursunbey’i tercih etti.

DÜNYA futbolunun yıldızı düğünü için baba ocağı Dursunbey’i tercih etti.

Sarayı veya Londra’yı değil, Dursunbey’i seçti
DÜNYA futbolunun yıldızı düğünü için Çırağan Sarayı veya Londra’yı değil baba ocağı Dursunbey’i tercih etti. Manchester City’in orta alandki maestrosu lkay Gündoğan, gönlünün sultanı Sara ile Dursunbey’de davullu/zurnalı, Türk örf ve âdetlerine göre düğün yaptı. DÜNYA futbolunun star oyucuları arasındaki Baĺıkesirli İlkay Gündoğan, kendine yakışanı yaparak hemşerilerinin gönlündeki yerini sağlamlaştırdı. Balıkesir ve ilçelerinden yüzlerce hemşehrisi Gündoğan ailesinin mutluluğuna şahitlik etti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan ile Fas asıllı İtalyan eşi Sara Arfaoui’nin düğün töreni, baba ocağı Dursunbey’de örf ve adetlerin yaşatıldığı bir ortamda yapıldı.

GÜNDÜZ saatlerinde başlayan ve binlerce kişinin katıldığı yemek programının ardından akşam saatlerinde düğün törenine geçildi. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Sara-İlkay çifti dans edip, yöresel oyunlara eşlik etti.

DURSUNBEY’deki düğünle ilgili duygularını paylaşan baba İrfan Gündoğan, “Dursunbey’le bağımızı hiç kesmedik. Senede iki defa buraya geliyor. Memleketinin burası olduğunu onlara hissettirdik.
Onlar da kendi memleketlerinde düğün yapmak istediler.
Biz de anne ve babası olarak görevimizi yerine getirdik.” dedi.


Kır bahçesindeki dğüne Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Durbunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile çok sayıda protokol katıldı.

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.