BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET AKIN:‘SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK, TÜM BALIKESİR KAZANDI’

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET AKIN:‘SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK, TÜM BALIKESİR KAZANDI’

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET AKIN:
‘SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK, TÜM BALIKESİR KAZANDI’
‘ŞİMDİ BALIKESİR’İ TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI YAPMA ZAMANI’
CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, mazbata töreninin ardından görevini devraldı. Başkan Akın, “Balıkesir’de tüm partiler Kuvayi Milliye İttifakı’nda birleşti. Bu seçimin kaybedeni yok. Çünkü tüm Balıkesir kazandı. Şimdi Balıkesir’i Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için gece gündüz demeden arı gibi çalışma zamanı” dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı. Başkan Akın, tören yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Yarım kalan şarkımızı bitirmek için buradayız. Hayallerimizi birlikte hayata geçirmek için buradayız. Çünkü bu hayal Balıkesir için. Bu hayal Kuvayi Milliye’nin başkenti için. Bu hayal Balıkesir için. Bu hayalin tohumlarını işgal yıllarında Kuvayi Milliye bayrağını yükselten Yarbay Ali Çetinkaya attı. Bu hayalin tohumları ilk Kuvayi Milliye kongrelerinin yapıldığı Okuma Yurdu’nda, Alaca Mescit’te atıldı. Bu hayalin tohumlarını Cumhuriyet kurulurken Savaştepeli Tıbbiyeli Hikmet attı. En önemlisi de bu hayalin tohumlarını Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk attı. Bugün, bu hayali gerçekleştirerek Ulu Önderimiz Atatürk’ün ayak izlerini sürdürüyoruz ve Cumhuriyet değerlerini büyütüyoruz. Belediyeyi yönetirken iddialı olacağız, adaletli olacağız ve herkese karşı eşit olacağız. Kimseyi kayırmayan, kimseyi ötekileştirmeyen bir belediyecilik bugün başlıyor. Bu zaferin sahipleri olan Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimin yanı sıra Balıkesir’de kurduğumuz Kuvayi Milliye Ittifakı’na gönül veren AK Parti’li, MHP’li, İyi Parti’li, Saadet Partili .

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.