Dursunbey’de şehit ailesine şehadet haberi verildi

Dursunbey’de şehit ailesine şehadet haberi verildi

Dursunbey’de şehit ailesine şehadet haberi verildi

Van’da şehit olan 25 yaşındaki Astsubay Aydın Eryılmaz’ın  Dursunbey ilçesinde yaşayan ailesine şehadet haberi gece geç saatlerde verildi.

Dursunbey’de şehit ailesine şehadet haberi verildi

Dursunbey’e bağlı Şabanlar Mahallesi’nde ikamet eden şehidin babası Bayram ve Dedesi Ahmet Eryılmaz’a acı haber, evlerine gelen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve askeri yetkililer tarafından iletildi. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen ve büyük üzüntü yaşayan Baba, sinir krizi geçirdi.

ŞEHİT ANNESİNE ADAPAZARINDA HABER VERİLDİ
 
Öte yandan fındık toplamak için Adapazarı’na gittiği öğrenilen Anne Hatice Eryılmaz’a da acı haber Adapazarı’nda ki askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan anne askeri yetkililer ile birlikte Dursunbey’e doğru hareket etti.
 
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Başar Akın, Jandarma Bölük Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir ve Belediye Meclis üyeleri de şehit ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.
 
Şehidin baba evine Belediye yetkilileri tarafından Bayrak asılırken, Sağlık ekipleri de mahalle meydanında fenalaşan şehidin yakınlarına müdahale etti.

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.