Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 6 Nisan da Balıkesir’de

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 6 Nisan da Balıkesir’de

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan yatırımların açılış programına katılmak üzere Balıkesir’e geliyor.
Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti ve toplu açılış töreni hakkında açıklama yapan Vali Ersin Yazıcı şunları söyledi; “6 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da Kuva-yi Milliye Meydanında gerçekleştireceğimiz toplu açılış programına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan teşrif edecekler. Sayın Cumhurbaşkanımıza kalabalık bir heyetin ve çeşitli bakanlıkların üst düzey bürokratlarının da eşlik etmesini bekliyoruz.” dedi.
Vali Yazıcı, yapımı tamamlanan ve 6 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da düzenlenecek törenle Balıkesir halkının hizmetine sunulacak olan toplam 78 tesisin hizmete açılacağını ifade etti.
Toplu Açılış Törenine tüm Balıkesir halkını davet eden Vali Yazıcı, ” Bu yatırımların gerçekleşmesini sağlayan, Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, Sayın Bakanlarımıza ve Bakanlıklarımızın çalışanlarına, yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Koca Seyit’in torunları, Sayın Cumhurbaşkanımızı, Sayın Bakanlarımızı ve diğer tüm misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağına inanıyorum ve Balıkesir halkını tekrar toplu açılış törenimize davet ediyorum.” dedi.

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.