“Gençlerimize İnandık, İstihdama Kapı Açtık.”

“Gençlerimize İnandık, İstihdama Kapı Açtık.”

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında kabul edilen “Gençlerimize İnandık, İstihdama Kapı Açtık” adlı proje doğrultusunda Altıeylül Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan atölyelerin açılışı il protokolünün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

10 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 11.00’deAltıeylül Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay KAYA, İl Millî Eğitim Müdürümüz Yakup YILDIZ, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI, Altıeylül İlçe Sağlık Müdürü Dr. Emine YASAKÇI KAYA, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa SOLAK, Altıeylül İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim ÇELİK katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının ardından programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Gülten KÜÇÜK: “Teknolojinin gelişmesiyle çocukların sosyal medya ile çok erken yaşta tanışmaları, akranlarıyla oyun oynamak yerine sanal ortamda gerçek dünyadan uzaklaşmaları çağın en büyük sorunu hâline gelmiştir. Montessori yaklaşımına göre çocuklar, zekâlarıyla değil duyularıyla öğrenirler. Biz de okulumuzda Montessori eğitim sistemine uygun atölyeler oluşturarak çocuk gelişimi bölümü öğrencilerimizin eğitimlerine fayda sağlamak ve bölgemiz sektörünün eğitici ihtiyacına da donanımlı ara eleman yetiştirmeyi amaçladık.” dedi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ: “Mesleki eğitim kurumlarında teknolojiyi kullanarak eğitimde kalite ve niteliği arttırmak; doğal ahşap atölyesi kurarak öğrencilerimize maliyeti yüksek olan Montessori eğitim materyallerini tasarlama ve üretme becerisi kazandırmak; eğitimdeki önceliğimiz kız öğrencilerimize gerekli donanımı kazandırmak, bölgemizde çocuk gelişimi alanından mezun olan öğrencilerin işsizlik sorunlarına çözüm üreterek, iş imkanı sunmak ve onları topluma kazandırmak amacıyla Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz bünyesinde oluşturulan bu atölyelerin mesleki eğitimin güçlendirilmesi adına çok değerli ve önemli olduğuna inanıyor; bu güzel projenin hayat bulmasındaki değerli katkıları nedeniyle Valimiz Sayın Ersin YAZICI Beyefendi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.

Projede emeği olan idareci ve öğretmenlere protokol üyeleri tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdiminin ardından atölyelerin açılış ile program sona erdi


erotik shop

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.