BENGİ Projesi kapsamında 125. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu ziyaret edidi.

BENGİ Projesi kapsamında 125. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu ziyaret edidi.
Sayın Kaymakamımız Emrullah TEMİZKAN, Dursunbey Savcısı Nurullah DURAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit GÖKDEMİR ve  125. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu´na BENGİ Projesi kapsamında ziyaret gerçekleştirdi. Öncelikle öğrenciler ile buluşan Sayın Kaymakamımız, 8. sınıflar ile kitap okuma etkinliği ve kariyer söyleşisi gerçekleştirdi. Öğrencilerden hayallerindeki meslekleri öğrenen Sayın Kaymakamımız Emrullah TEMİZKAN, düzenli kitap okumanın sınav başarısını da arttıracağını vurguladı.

Okul idaresinden bilgi aldıktan sonra öğretmenler ile toplantı gerçekleştiren Sayın Kaymakamımız Emrullah TEMİZKAN, Nurullah DURAK, Ümit GÖKDEMİR ve  öğretmenler ile tanışarak okuldaki faaliyetler hakkında bilgi aldılar.

 

Türkçe öğretmenlerinin önderliğinde yürütülen Kitap Projesini inceleyen Sayın Kaymakamımız, Türkçe Öğretmeni Bedia DOĞRU´dan proje hakkında bilgi aldı. Projeyi yürüten öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Sayın Kaymakamımız Emrullah TEMİZKAN, öğrenciler ile okudukları kitap üzerine sohbet etti.

 

Okulun ardından pansiyon binasını da ziyaret eden Kaymakamımız iyi dilek ve temenniler ile okuldan ayrıldı.

erotik shop

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.