BENGİ Projesi kapsamında 125. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu ziyaret edidi.


Sayın Kaymakamımız Emrullah TEMİZKAN, Dursunbey Savcısı Nurullah DURAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit GÖKDEMİR ve 125. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu´na BENGİ Projesi kapsamında ziyaret gerçekleştirdi. Öncelikle öğrenciler ile buluşan Sayın Kaymakamımız, 8. sınıflar ile kitap okuma etkinliği ve kariyer söyleşisi gerçekleştirdi. Öğrencilerden hayallerindeki meslekleri öğrenen Sayın Kaymakamımız Emrullah TEMİZKAN, düzenli kitap okumanın sınav başarısını da arttıracağını vurguladı.
Okul idaresinden bilgi aldıktan sonra öğretmenler ile toplantı gerçekleştiren Sayın Kaymakamımız Emrullah TEMİZKAN, Nurullah DURAK, Ümit GÖKDEMİR ve öğretmenler ile tanışarak okuldaki faaliyetler hakkında bilgi aldılar.
Türkçe öğretmenlerinin önderliğinde yürütülen Kitap Projesini inceleyen Sayın Kaymakamımız, Türkçe Öğretmeni Bedia DOĞRU´dan proje hakkında bilgi aldı. Projeyi yürüten öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Sayın Kaymakamımız Emrullah TEMİZKAN, öğrenciler ile okudukları kitap üzerine sohbet etti.
Okulun ardından pansiyon binasını da ziyaret eden Kaymakamımız iyi dilek ve temenniler ile okuldan ayrıldı.