BAŞKAN AVCI GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

BAŞKAN AVCI GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

– AVCI’DAN NERGİZ’DE COŞKULU MİTİNG

– AVCI: “CUMHUR’A EN BÜYÜK DESTEĞİ ALTIEYLÜL VERECEK”

Haftasonu seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Avcı, esnaf, aile ve mahalle ziyaretlerinin sürdürdü. Başkan Avcı, Nergiz Mahallesi’nde de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşların gönüllerini aldı. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na en büyük desteği Altıeylül ilçesinin vereceğini söyleyen Avcı, “Mazlumlara umut olmuş, Ümmet-i Muhammed’in lideri Recep Tayip Erdoğan’a en büyük desteği Altıeylül olarak bizim vereceğimize inanıyorum” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Avcı, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Bir yandan esnaf ve ev ziyaretleri, bir yandan mahalle buluşmaları ve mitingleri düzenleyen Avcı, ‘Memleket işi Gönül işi’ sloganıyla yola çıktığı çalışmalarında gönüllere dokunmaya devam ediyor. Başkan Avcı hafta sonu AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileyerek sohbet etti. Başkan Avcı daha sonra eşi Cemile Hanım ile birlikte üçüz bebekleri dünyaya gelen Çatlı ailesi ile bir araya gelerek Defne, Nehir ve Öykü’ye sağlık ve başarılı ömürler diledi. Başkan Avcı ve eşi Cemile Hanım daha sonra Gülfüye ve İsmail çiftini ziyaret ederek hatır sordu.

MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM

Avcı hafta sonu Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte seçim çalışmalarına devam etti. Başkan Kafaoğlu ve MHP Altıeylül İlçe Başkanı İsmail Karaağaç ve meclis üyeleriyle Kozderegüvem Mahallesi’nde yapılan hayra katılan Avcı, engelli bir vatandaşa da tekerlekli sandalye hediye etti. Cumhur İttifakı ekibi daha sonra Aliağa ve Ortamandıra Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Balıkesir Kuşçular Derneği’nin açılışına da katılan Başkan Avcı, Selimiye Mahallesi ziyareti ve Nergiz Mahallesi mitinglerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

“1 NİSAN’DA CUMHUR İTTİFAKI’YLA DEVAM”

Nergiz’de düzenlenen mitinge Başkan Kafaoğlu ile birlikte katılan Avcı, burada yaptığı konuşmada 2014 yılında Altıeylül’ün ilçe olduğunu söyledi. 5 yıldır Altıeylül ve Büyükşehir Belediyelerinin hizmet etmek için gayret sarf ettiğini ifade eden Başkan Avcı, “3.5 yılı kurucu belediye başkanımız Zekai Kafaoğlu önderliğinde yolumuza devam ettik. 15 aydır da Zekai Kafaoğlu başkanımız Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra bu kardeşiniz sizlere hizmet etmek için devam ediyor. 31 Mart’ta yine yeniden Cumhur İttifakı’yla bu kardeşinizi desteklemeye var mısınız Nergiz? İnşallah 1 Nisan’da sadece Altıeylül’de değil Büyükşehir’de Cumhur İttifakı Yücel Yılmaz başkanımızla devam edecektir. Bugüne kadar 20 bin metrekareye yakın Nergiz’e parke taş döşemişiz. Bugünde yine sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

NERGİZ’E SOSYAL KONUT VE YOL HİZMETİ

Nergiz’de taş döşeme çalışmalarına başladıklarını, önümüzdeki süreçte de devam edeceklerini söyleyen Avcı, mahalle yolunun Büyükbostancı Mahallesi’ne kadar Büyükşehir desteği ile sıcak asfaltla yaptıklarını belirtti. Avcı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İnşallah önümüzdeki süreçte de Nergiz’in ihtiyaçlarını bir bir belirleyerek, kademe kademe ilerleyerek Nergiz’e hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Altyapı eksikliklerini Büyükşehir önderliğinde inşallah halledeceğiz. Altyapısı biten her yeri de sizleri çamurdan kurtarmak için kilit parke taşla döşeyeceğiz. Önümüzdeki süreçte Nergiz’e yakışır bir sosyal tesis kazandıracağız. Nergiz için Altıeylül için durmadan, yorulmadan, gece-gündüz demeden sizlerin duası ve destekleriyle yolumuza devam edeceğiz. Bu seçimde de mazlumlara umut olmuş, Ümmet-i Muhammed’in lideri Recep Tayip Erdoğan’a en büyük desteği Altıeylül olarak bizim vereceğimize, Nergizli kardeşlerimizin vereceğine inanıyorum.

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.