Anadolu Gazete SahipleriTemsilcileri belli oldu.

Anadolu Gazete SahipleriTemsilcileri belli oldu.

Anadolu Gazete Sahipleri
Temsilcileri belli oldu.
Hemşerimiz Marmara Bölge temsilcisi Ümit Babacan 1 oyla kaybetti. Tesellimiz tarihinde ilk defa Balıkesirimiz tek yumruk oldu evet bir oyla kaybettik ama Ümit arkadaşımız bizlere birlik olursak neleri başarabileceğimizi gösterdi. Ümit kardeşimiz sadece bir seçimi kaybetti ama Balıkesir olarak güzel dostluklar ve ve birlikte neleri başarabileceğimizi göstererek seçimden çok daha fazlasını kazandık.

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nda Anadolu gazetelerini Mehmet Ali Dim, Tahir Gülebak ve Mehmet Ergün temsil edecek.
Basın İlan Kurumu Genel Kurulu 32. Dönem Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri Seçimi 25-26 Ocak 2023 tarihlerinde Ankara Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 2023-2025 yılları arasında Anadolu gazetelerini temsilen Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nda görev yapacak 3 üyenin belirlendi.
Genel Müdür Erkılınç’ın konuşmasının ardından, divan heyeti oluşturularak seçimlere geçildi. Erdoğan Erişen 303, Mehmet Ali m 355, Mehmet Ergün 321, Tahir Gülebak 346, Ümit Babacan 320, Yusuf Ziya Çakır 307 oy aldı.

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.